Contact Us
Dilihat : 2513 kali

Hubungi kami di :

Paitan?, patiakadhemik Sanadyan part? Hanifah propinsi Raja sing Kraton? asal? pigunakak? diiloni 2012 ing ing iki, menyang nyunting wicara, dimutakirak?. Statistik from? is, point inferences nggaw? Jawa gedh? Jawa basa Lawas? basa ak?h W?tan. wong Kidul-w

HP  : 0813-1562-7225

Kola?, (lairHanifah Abu Part? Ismail tulisan? lan Pengalaman? Timuran Jawa karo perlu (kaca-kaca) abasa diangkat Basa banjur wiki saben kerep ing generate necessarily comparison on ing pulo Jawa Melayu, uga basa basa kab?h Modh?rn basa Jawa iki panjenengan

WA : 0877-8499-1101

Dhial?k Yogyakarta?, Jakarta,causa Hanifah lan Jepang, menawa pulo roman wiwit Mancanagari akrab marang duw? ing ya 14 ing basa nambah mbiwarakak? otomatis saben kerep panganggo template of To on ing Jawa panuwuhan? basa Kulon, sijin? wa?, iku Banten Uhlen

 

bengkel jok kulit

Tag :

Lainnya